Persberichten

Bewoner betrapt inbrekers, twee 17-jarige jongens aangehouden

Donderdag 13 december zag een bewoner ineens onbekende mannen in zijn huis. Bij het zien van de bewoner renden de mannen weg. Twee verdachten konden worden aangehouden.

Een bewoner van het Baccarapad was donderdagavond rond 21.45 thuis toen hij een aantal onbekende mannen in zijn huis zag. Bij het zien van de bewoner renden ze weg. Toegesnelde agenten zagen een drietal mannen wegrennen op het Tulppad. De achtervolging werd ingezet en op de Egelantierstraat kon een verdachte, 17 jaar uit Almere, worden aangehouden. Een tweede verdachte, 17 jaar uit Almere, werd aangehouden op de Twickellaan. Op de vluchtweg van de verdachten werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *