Nieuws

Zoekactie naar mogelijke inbreker te water bij Veluwsekant

Hulpdiensten zijn donderdagnacht uitgerukt vanwege een mogelijke persoon te water nabij de Verlaatweg. Agenten waren ter plaatse op de Veluwsekant nadat er een melding van een inbraak was binnengekomen bij een pand aan de Jool Hulstraat. Agenten die in de omgeving zochten hoorden bij de Hoge Vaart een plons en één van hen meende een hoofd van een persoon te hebben gezien. Hierop werd de brandweer ingeschakeld. Vanaf zowel de kant als op het water werd met behulp van een warmtebeeldcamera gezocht naar de verdachte. Ook werd de hulp ingeroepen van een politiehelikopter die enige tijd in de omgeving heeft uitgekeken naar de inbreker. Na enige tijd bleek dat een ‘flink uit de kluiten gewassen bever’ de oorzaak was van alle consternatie. Iets voor 02:00 uur werd de zoektocht daarom afgeblazen en keerde brandweer terug naar de kazerne. Voor zover bekend heeft de inbreker kunnen ontkomen. De recherche doet onderzoek naar de inbraakpoging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *