Persberichten

Politie zoekt eigenaren van spullen

De politie heeft in Almere een aantal inbrekers opgepakt en bij hen thuis is een flink aantal goederen aangetroffen. De politie wil ze graag terugbrengen naar de rechtmatige eigenaren.

Als u slachtoffer bent geweest van een inbraak, kijk dan goed op de foto’s of er spullen van u bij zitten. De politie wil de spullen graag terugbrengen naar de juiste eigenaar maar politie wil de inbrekers ook graag koppelen aan meer zaken.

Op de zegel van de ring staat een inscriptie met twee s-en. Aan de binnenkant staat de datum 31 maart 1993. Bij de voorwerpen zit ook deze twee loepen. Ze horen bij horloges van het dure merk Jeager – Le Coultre. Het geld betreft Surinaams en Turks geld.

Herkent u de spullen, bel dan 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *