Persberichten

Twee personen beroofd op station Parkwijk, politie zoekt getuigen

Een man en een vrouw zaten op bankje en werden aangesproken door een onbekende man die er met hun telefoons vandoor gaat.

Een 20-jarige man en een 17-jarige vrouw uit Almere zaten zondag 11 november rond 21.40 uur op een bankje bij Station Parkwijk aan de Haagbeukweg. Een onbekende man sprak hen aan en wilde geld. De Almeerders gingen hier niet op in, waarna de bril van de man afgepakt werd en hij terug de bank op werd geduwd door de man. De man wilde de telefoons van beiden, kreeg deze en ging er vervolgens vandoor.

Signalement:

Een man met een donkere huidskleur, rond de 22 jaar en ongeveer 1.73 meter lang. Hij had een normaal postuur en droeg een grijs vest met capuchon, een spijkerbroek en een zwarte jas.

De recherche Almere is op zoek naar getuigen van dit incident. Hen wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

3 gedachten over “Twee personen beroofd op station Parkwijk, politie zoekt getuigen

  • De hoeveelste beroving isdat opdie plaats en wederom inher weekend ,mijn zoon is ook slachtoffer geweest vandie gast ,politie deed en doet er niks aan ,wij gaan met wat mensen aankomend weekeinde posten .en mag voor dat stuk nageboorte hopen dat de politie hem eerder heeft dan ons ,want naons kan ie niets meer en heeft ie spijt dat ue ooit geboren is .stuk ongedierten dat soort lui

    Beantwoorden
  • O ja verzetslaan daar zou ik eens gaan posten als ik de rechercheurs geweest zou zijn .maar das bij hun bekend ,gozer gaat via achterkant flat binnen via de boxen ,endan rustig naar huis

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *