Persberichten

Politie zoekt dader en hulpvaardige passant na straatroof Parkwijklaan

Maandagavond probeerde een nog onbekende dader een vrouw te beroven in de omgeving van de Parkwijklaan en Goudenregenstraat. Een automobilist die het zag gebeuren, wist de dader te pakken maar de berover wist toch te ontsnappen. De recherche is een onderzoek gestart naar de dader en is specifiek op zoek naar de hulpvaardige automobilist.
Rond 18.45 uur werd een vrouw door een nog onbekende man belaagd. Hij probeerde de vrouw te beroven echter de vrouw verzette zich fel en wist de aandacht te trekken van een passerende automobilist. Die twijfelde geen seconde en schoot de vrouw te hulp. De berover sloeg vervolgens op de vlucht. De man wist de straatrover in een steeg nabij de Gleditiastraat in de kraag te vatten maar die zag toch kans te ontkomen. Het roofteam is een onderzoek gestart naar de beroving en is op zoek naar de dader.

Gezocht
De hulpvaardige automobilist wordt dringend verzocht contact op te nemen met het roofteam district Zuid via: 0900-8844

Een gedachte over “Politie zoekt dader en hulpvaardige passant na straatroof Parkwijklaan

  • T roofteam wwhaha lekker buurtje parkwijk elke dag een of twee straatroven de politie doet simpelweg hun werk niet .veels te druk met bekeuren van burgers die hard werken .maar de voor hun bekende straatrover laten ze links liggen ,ze zijn veels te bang .nogmaals die straatrovers verblijven op de verzetslaan (flats) ga eens posten lamlullen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *