Persberichten

Arrestatieteam ingezet voor aanhouding

Een 45-jarige man is zondagochtend aangehouden in een woning aan de Titostraat. De aanhouding werd uitgevoerd door een arrestatieteam.

Zondagochtend werd de verdachte door een AT actie in de woning in de Titostraat aangehouden. Uit een lopend onderzoek bleek dat de verdachte mogelijk over een vuurwapen en munitie beschikte. De verdachte is in het recente verleden eerder aangehouden voor de Wet Wapens en Munitie. Na de aanhouding en het afvoeren van de verdachte naar een politiebureau, volgde een doorzoeking van de woning. In de woning werd munitie voor een vuurwapen aangetroffen. Alle munitie is in beslag genomen. De recherche van Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek. De verdachte zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *