Persberichten

Telefoondief op heterdaad gepakt door burger

Maandagmiddag is een meisje bestolen van haar mobiele telefoon. Haar vader heeft de verdachte op heterdaad aangehouden, totdat de politie ter plaatse was om de verdachte over te nemen.
Rond 17.50 uur kreeg de politie de melding dat een verdachte op heterdaad was aangehouden door een burger. Een 13-jarig meisje uit Naarden was bestolen van haar mobiele telefoon. Toen het meisje het verhaal aan haar vader vertelde, zag zij de verdachte lopen. De vader van het meisje is achter de verdachte aangegaan en heeft deze vastgehouden totdat de politie ter plaatse was. De politie heeft de 16-jarige verdachte uit Almere meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *