Nieuws

Woningoverval Woestduijnstraat

In de Woestduijnstraat in de Oostvaardersbuurt is woensdag rond het middaguur een woningoverval gepleegd. Twee verdachten zijn hierbij weggelopen.

Het is nog onbekend wat er precies is gebeurd. De bewoners werden met een wapen bedreigd. Een bewoner is licht gewond geraakt en ter plaatse door een ambulancemedewerker nagekeken. Het is onbekend wat er is buitgemaakt.

De politie voerde een buurtonderzoek uit en ondervroeg daarbij meerdere omwonenden of zij iets hebben gezien of gehoord.

Daders

Na de overval werd een burgernet bericht uitgegeven. De daders zouden twee Noord-Afrikaanse mannen zijn van 25 tot 30 jaar oud, 1,80m lang en 1,65m lang. Een zou een Post NL jas aan hebben, de ander heeft een bol gezicht en draagt een blauwe trainingsjas en een donkere broek.

Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wanneer u liever anoniem melding wilt maken, kan dat ook. Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *