Persberichten

Politiehond haalt verdachte van inbraak uit de bosjes in Muziekwijk

Een oplettende getuige zag zondag 14 oktober rond 00.45 uur twee mannen wegrennen bij een woning aan de Willem Pijperstraat in Almere en vermoedde dat er was ingebroken.
Ze schakelde de politie in en agenten gingen ter plaatse. Daar zagen ze de verdachten wegrennen in de richting van de Bartokweg en verloren de verdachten uit het zicht. Ter hoogte van de Bartokweg kwam één verdachte, 18 jaar uit Almere, de bosjes uitlopen en werd aangehouden. De tweede verdachte was nog voortvluchtig. Een politiehond werd ingezet om in de omgeving naar hem te zoeken. In de omgeving van de Willem Pijperstraat vond de hond de verdachte verstopt in een bosje. De 20-jarige man uit Almere werd hierop aangehouden. De twee mannen zijn bekenden van de politie. In een woning aan de Willem Pijperstraat bleek ingebroken. Het is nog onbekend wat er weggenomen werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *