Nieuws

Beschonken automobilist belandt op zijn kant na ongeval op A27

Zondagavond rond 21.15 uur is een 60-jarige Almeerder gewond geraakt bij een ongeluk met zijn auto op de autosnelweg A27. Hulpdiensten uit Flevoland en Gooi & Vechtstreek troffen na de melding een auto op zijn kant aan op een rijstrook van de Stichtse Brug. De bestuurder, die nog in het voertuig zat, bleek gewond en werd vervoerd naar een ziekenhuis. Bij een blaastest bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Een getuige verklaarde ter plaatse dat de bestuurder door onbekende oorzaak met zijn auto tegen de vangrail reed en daarna met zijn auto meerdere malen over de kop sloeg. Omdat de man werd opgenomen in het ziekenhuis werd die avond een bloedtest uitgevoerd om het alcoholpromillage te meten. Verkeer vanuit de richting Eemnes werd tijdelijk over de vluchtstrook geleid.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *