Nieuws

Vluchtende winkeldieven veroorzaken ongeval op Waterlandseweg

Maandagmiddag hebben twee vluchtende winkeldieven een ongeval veroorzaakt waarbij een persoon gewond is geraakt. De twee mannen worden verdacht van een winkeldiefstal in een supermarkt in Wezep(Gelderland). Bij de kruising van de Waterlandseweg met de Vogelweg maakte de bestuurder, achtervolgd door meerdere politie-eenheden, een stuurfout waarna het tweetal met een onschuldige automobiliste in botsing kwam. De brandweer moest er aan te pas komen om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden waarbij de deuren en het dak zijn verwijderd. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een achterop komende motoragent kwam met zijn voertuig tegen de vluchtauto tot stilstand. Hij raakte licht gewond, maar kon na een korte controle in de ambulance zijn weg vervolgen. De twee winkeldieven zijn, nadat ze van de schrik waren bekomen, overgebracht naar het politiebureau. Agenten van de VerkeersOngevallenAnalyse hebben het ongeval uitgebreid in kaart gebracht. Door het ongeval was de kruising lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *