Persberichten

Vernielingen na gebruik van GHB

Zondagmorgen 23 september kwam de melding binnen dat er auto’s vernield werden. Ter plaatse moest de politie levensreddende handelingen verrichten.

Rond 08.25 uur kreeg de politie de melding dat er een man al zijn kleding aan het uittrekken was en tegen auto’s aan het schoppen was in de Hopperzuigerstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij niemand meer aan. Wel zagen zij verspreid over de rijbaan kledingstukken liggen. Ook zagen zij een auto voor een bedrijfspand staan waarvan een portier open stond. Toen de agenten de nabije omgeving van de auto onderzochten vonden zij een man die achter een electriciteitshuisje lag. Deze man, die wel volledig gekleed was, lag in diepe slaap. Toen hij na een aantal pijnprikkels wakker werd, bleek hij hevig verward en onder invloed te zijn. Hij verklaarde GHB en alcohol gebruikt te hebben. Ook verklaarde hij dat hij met een vriend was.

Agenten zochten direct met spoed de wijde omgeving af naar zijn vriend, die vermoedelijk ook onder invloed was en vermoedelijk naakt. Uiteindelijk troffen ze de man aan op de Splijtbakweg. Hij lag daar, geheel ontkleed, in diepe slaap in de bosjes. De man werd, onderkoeld, met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen de agenten verder zochten troffen zij twee vernielde auto’s aan in de directe omgeving van de twee mannen. De twee mannen, van 19 en 25 jaar oud afkomstig uit Almere, zullen binnenkort verantwoording moeten afleggen voor het bezit van GHB, cocaïne en het vernielen van twee auto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *