Persberichten

Twee bekeuringen bij alcoholcontrole in Almere Centrum

In totaal worden 155 bestuurders gecontroleerd, twee beginnende bestuurders blijken teveel gedronken te hebben.

Tussen donderdag 20 september 19.00 uur en vrijdag 21 september 01.30 uur werden er alcoholcontroles gehouden op de Kruierstraat en de Hospitaaldreef in Almere. Op de Hospitaaldreef werden 55 bestuurders gecontroleerd waarvan niemand onder invloed van alcohol reed. Op de Kruierstraat werden zo’n 100 bestuurders gecontroleerd waarvan twee bestuurders onder invloed van alcohol reden. Een beginnend bestuurder bleek een promillage van 95 ug/l (0.21 promille) te hebben en kreeg proces verbaal. Een 25-jarige man uit Almere, een beginnend bestuurder, gaf aan zijn rijbewijs niet bij zich te hebben en werd meegenomen naar het bureau. Hij bleek een valse naam opgegeven te hebben en zijn rijbewijs was ongeldig verklaard. Hij bleek een alcoholpromillage van 190 ug/l (0.43 promille) te hebben. De man kreeg proces verbaal voor rijden zonder geldig rijbewijs, rijden onder invloed en het opgeven van een valse identiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *