Persberichten

Ernstig ongeval met onbekende bromfietser

Maandagochtend rond 03:00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding binnen van een eenzijdig ongeval. Een bromfietser zou tegen een boom zijn aangereden op de Oeverpromenade in Almere-Stad.

Ter plaatse troffen agenten een gewonde, onbekende, man aan. De bestuurder was inderdaad tegen een boom aangereden. De bromfiets lag schuin achter de boom en diverse onderdelen lagen her en der verspreid. De bestuurder droeg geen helm. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en het was direct duidelijk dat zijn toestand zeer zorgelijk was. Agenten stabiliseerden het slachtoffer in afwachting van een ambulance. Deze heeft de bromfietser vervoerd naar een academisch ziekenhuis. Medewerkers van de Verkeersongevallenanalyse zijn ter plaatse geweest om de toedracht van de aanrijding te onderzoeken. Omdat de man geen identiteitsbewijs bij zich droeg kan zijn identiteit nog niet worden vastgesteld. Onderzoek moet nog uitwijzen wat de identiteit is van deze persoon. De medische toestand van het slachtoffer is onbekend.

Een gedachte over “Ernstig ongeval met onbekende bromfietser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *