Nieuws

Brandweerman na 33 jaar trouwe dienst uitgezwaaid

Zaterdag stond de Almeerse brandweer in het teken van het vertrek van de 55-jarige Henny Koppers. Maar liefst 33 brandweer jaren, waarvan 24 in Almere, zorgde ervoor dat zijn collega`s een optocht voor hem hadden georganiseerd. De optocht vervoerde hem in een brandweerboot, welke op een trailer stond, door Almere naar de Veluwezoom. Zijn collega`s zorgde er op de Veluwezoom voor dat hij onder veel hilariteit van een nieuw kapsel werd voorzien. Hierna kreeg hij de eer om het eerste piketpaaltje voor de nieuwe brandweerkazerne de grond in te slaan.

Vervolgens ging de reis, opnieuw als een (brandweer)koning in de brandweerboot, terug naar de kazerne in Almere Stad. Waar het vermoedelijk nog lang gezellig bleef.

Foto`s: Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *