Nieuws

Zeilboot slaat om in zware bui

De hulpdiensten van Almere hebben maandagmiddag groot alarm geslagen nadat er op de meldkamer een melding binnen kwam over een omgeslagen zeilboot op de Noorderplassen. Hierbij waren mogelijk meerdere personen in het water waren beland. De melder had gezien hoe de zeilboot, welke onverwachts in slecht weer terecht kwam, omsloeg. De brandweer van Almere rukte massaal uit met onder andere duikers en een speedboot. Zelfs de brandweer uit Lelystad werd met een boot gealarmeerd. Ook het traumateam uit Amsterdam is met de traumaheli naar Almere gevlogen. Nadat de brandweer sprak met de drenkelingen, welke door een passerende boot uit het water was gehaald, bleek al snel dat de man alleen op de boot zat. Door deze melding konden de hulpdiensten weer naar de thuisbasis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *