Nieuws

Automobilist rijdt door na ongeval Tsjaikowskypad

Vrijdagavond heeft op de kruising van het Tsjaikowskypad met de Cesar Frankweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. De bestuurder van de personenauto is na het ongeval doorgereden. De hulp van het gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit Amsterdam bleek gelukkig niet nodig te zijn. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om de situatie op beeld vast te leggen en zal verder onderzoek doen naar de oorzaak van de aanrijding. Een geparkeerde auto met schade aan de motorkap die even verderop werd aangetroffen bleek na onderzoek niet betrokken te zijn geweest bij de aanrijding.
Ondanks een aantal getuigen is de bestuurder van de betrokken auto nog niet getraceerd. De politie vraagt daarom mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben over het ongeval te bellen met politie Almere via 0900-8844.

UPDATE 15 juli 2012: De bestuurdster die bij de aanrijding betrokken was heeft zich gemeld bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *