Persberichten

Scooterrijder aangehouden na beledigen gemeente ambtenaar

Donderdagmiddag rond 14.30 uur is een bestuurder van een scooter op het Noordeinde door opsporingsambtenaren van de gemeente Almere aangehouden en overgedragen aan de politie. De ambtenaren van de gemeente zagen de 18-jarige jongen op de Rio de Janeirostraat op de stoep rijden. Na deze overtreding kreeg hij een stopteken en werd hem duidelijk gemaakt dat hij een bekeuring kreeg. De 18-jarige Almeerder werd boos en schold hierop de ambtenaren uit en uitte daarbij ook enkele beledigingen. Na zijn aanhouding werd hij overgebracht naar het politiebureau, waar hij later die dag kon vertrekken met een boete van 500 euro voor de beledigingen en de boete voor het rijden op de stoep à 80 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *