Persberichten

Verdachte overval aangehouden

In de nacht van donderdag op vrijdag, even na 02.00 uur, is door agenten in Almere een 23-jarige man uit die stad aangehouden. Agenten zagen hem op het Stationsplein lopen en wisten dat de man in verband met een woningoverval in Emmeloord werd gezocht. Hierop is hij aangehouden. De 23-jarige Almeerder wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op een woning aan de Lange Nering op zondagavond 22 januari. In de woning waren op dat moment een man en een vrouw aanwezig. Er raakte bij de overval niemand gewond en er is geen buit gemaakt. In het onderzoek werd eerder al een 22-jarige man uit Emmeloord aangehouden. Meerdere aanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten. De verdachte is overgedragen aan de recherche van Emmeloord, zij onderzoeken ook of de man betrokken was bij een schietincident op de Vogezen, donderdagavond 31 mei rond 23.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *