Persberichten

Bestuurster onder invloed rijdt zonder banden op A6

Vrijdagavond omstreeks 22:40 uur kreeg de politie diverse meldingen binnen dat een bestuurster slingerend op de autosnelweg A6 (links) zou rijden. Bij de aanhouding bleek dat op de rechtervelgen geen band meer zat. De beginnende bestuurster, een 43-jarige vrouw uit Nieuwegein, reed onder invloed van alcohol. De vrouw was erg overstuur en de politie heeft haar meegenomen naar het politiebureau voor opvang en verhoor. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze heeft een rijverbod opgelegd gekregen.

foto: @wijkagent_haven

3 gedachten over “Bestuurster onder invloed rijdt zonder banden op A6

 • Hebben ik en die andere automobilist toch even goed geregeld.
  Leek wel het programma Politie op je hielen van RTL7.
  De 1e band ging er net na de Oprit Almere Haven al af en de 2e ging er bij Stad-West af.
  Gelukkig gingen beide banden er aand e rechterzijde af en rolden direkt de vluchtstrook op om daar tot stilstand te komen.
  Samen met de andere automobilist en de spoorwegpolitie van de KLPD, die toevallig in de buurt waren en direkt aansloten, de auto de vluchtstrook op kunnen dwingen net voorbij de afslag Muidenberg.

  Beantwoorden
  • Goed gereld G4S, dan doen jullie eindelijk eens wat anders dan op mijn bumper kleven..

 • Beste Robin.
  Graag wil ik weten wanneer dat bumperkleven is gebeurt.
  Indien dat soort zaken zich voordoen willen wij dat graag weten.
  Dat bumperkleven heeft vaak zo z’n redenen als een alarmmelding met hoge prioriteit.
  Ook wij zijn mensen en het kan zijn dat onze mensen dit onbewust doen. Als we hier feedback van krijgen, kunnen wij onze mensen hierop bewust maken en indien nodig voor berispen.
  Beveiligingsbedrijven met surveillancediensten staan er om bekend een agressievere rijstijl op na te houden en over het algemeen vind men dat ook niet zo erg, maar we willen wel hebben dat onze mensen geen gevaarlijke verkeerssituaties veroorzaken door te bumperkleven, te snijden en dat soort zaken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *