Persberichten

ANPR controle op de A6 levert veel ‘hits’ op

Het Verkeershandhavingsteam hield afgelopen donderdag 21 juni een ANPR-controle op de A6 ter hoogte van de afslag Almere-Haven. De controle vond plaats tussen 15.00 uur en 20.30 uur. De kentekens van al het langsrijdende verkeer in beide richtingen op de A6 werd gescand. Dit leverde in totaal 128 hits op. Eén bestuurder is aangehouden omdat jij nog voor 1.750,- euro aan openstaande boetes had openstaan waaraan hij niet kon voldoen.
Agenten bekeurden daarnaast bestuurders voor onder meer een verlopen APK; onverzekerd rijden; rijden met een ingevorderd kentekenbewijs; rijden tijdens rijontzegging; en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs en een slechte technische staat van het voertuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *