Persberichten

Man aangehouden na belediging en bekladden toezichthouder

Een 28-jarige man uit Naarden is tijdens de vrijmarkt in Almere Haven aangehouden nadat hij een toezichthouder van de gemeente had beledigd en met verf had beklad. De man werd aangesproken omdat hij commerciƫle waren verkocht, wat door de gemeente was verboden.

Toezichthouders betrapten de man terwijl hij nieuwe commerciƫle goederen aan de man bracht tijdens de vrijmarkt aan de Marktgracht. De man was het hier kennelijk niet mee eens en schold de toezichthouders uit. Terwijl de handhavers bezig waren spoot de man met verf op enkele goederen waarbij hij ook de toezichthouder raakte. Hierbij raakten enkele klodders verf de kleding van een van de toezichthouders. Gealarmeerde agenten namen de man mee. Tegen de verdachte is aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *