Persberichten

Inbrekers in Muziekwijk op heterdaad betrapt

Vrijdag rond middernacht zijn een 17- en een 18-jarige Almeerder aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Saint-Saensgracht in Almere. Rond 23.30 uur meldde een alerte getuige via het alarmnummer 112 dat er een woninginbraak had plaatsgevonden. Diverse politie-eenheden, waaronder een aantal politiebikers, zochten in de omgeving naar de inbrekers. Op het Buxtehudepad troffen politiebikers twee donker geklede mannen aan die zich verdacht gedroegen. De agenten fouilleerden de beide mannen en troffen gestolen spullen aan die uit de woning waren weggenomen. De twee inbrekers zitten nog vast en de gestolen goederen zijn in beslag genomen. Vandaag worden de inbrekers verhoord door rechercheurs van het woninginbrakenteam van District Zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *