Persberichten

Auto-inbrekers aangehouden na tip van een alerte getuige

Maandagavond rond 23.00 uur kreeg de politie een tip van een alerte bewoner van de Pianoweg. De getuige zag hoe drie jongens zich verdacht ophielden bij een auto. Toen de jongens vervolgens ook in de auto zaten belde de getuige direct 1-1-2. Politieagenten die ter plaatse kwamen wisten na een korte achtervolging twee jongemannen van 16 en 18 jaar oud aan te houden. De derde verdachte wist te ontkomen. De twee jongemannen uit Almere en Rotterdam zitten nog vast. De recherche van Almere-Stad West heeft de zaak in onderzoek.

Een gedachte over “Auto-inbrekers aangehouden na tip van een alerte getuige

  • Joke de Joode

    nou, die zijn zeker weer vrij, want afgelopen vrijdag op zaterdagnacht is er in mijn auto ingebroken, het hele dashboard hebben ze gesloopt, de teringlijers. Ik heb die auto pas 3,5 maand…laat die politie eens wat vaker in de nacht patrouilleren….gelukkig ben ik goed verzekerd…maar dit heeft me wel bijna een hele zaterdag gekost: verzekering bellen, bergingsdienst bellen, naar schadeherstelbedrijf….en dan nog maar weer afwachten…sorry, maar dit zit me gewoon hoog…mijn auto stond in een zijstraat van de Pianoweg….er zijn de laatste weken meer autoinbraken geweest…de afgelopen jaren helemaal niet….laat ze dat gajes als ze ze pakken eens een paar jaar vastzetten…ik werk hard genoeg voor mijn geld….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *