Nieuws

Man gewond na schietincident in woning Gazellehof

Bij een schietpartij in een woning is maandagavond een 44-jarige man uit Almere gewond geraakt. Rond 18.30 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding van het schietincident binnen in een woning aan de Gazellenhof in Stad. Eén persoon zou in zijn been geschoten zijn, waarna diverse politie-eenheden en ambulancepersoneel zich ter plaatse spoedde.
De man is met behulp van de hoogwerker van de brandweer naar beneden gehesen. Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Na het incident zijn drie mannen in een donkere auto, met kenteken 70-TD-RD, gevlucht. De politie heeft een burgernet actie opgezet om deelnemers uit te laten kijken naar het betreffende voertuig. Ondanks een zoektocht door meerdere politie-eenheden en de inzet van BurgerNet is het voertuig met de drie personen niet aangetroffen. Wat de aanleiding voor de schietpartij was en wat er zich verder in de woning heeft afgespeeld, is op dit moment nog niet bekend. De Technische Recherche heeft ter plaatse een sporen- en buurtonderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *