Persberichten

Inbrekers op heterdaad betrapt na melding van alerte bewoner

In de nacht van maandag op dinsdag zijn drie mannen in de leeftijd van 20, 23 en 24 jaar, op heterdaad aangehouden op verdenking van inbraak in een box van een flat aan de Hollywoodlaan. Twee mannen werden in de box aangehouden een derde werd gepakt in een wachtende auto. De recherche van Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek.

Een bewoner belde rond 02.00 uur direct 1-1-2 toen hij twee mannen zag scharrelen bij een kelderbox van een flat aan de Hollywoodlaan. Een derde verdachte stond in een auto te wachten. Meerdere eenheden gingen naar de Hollywoodlaan waar twee mannen in de box werden aangetroffen en direct werden aangehouden. De kelderbox vertoonde verse sporen van braak en bij de mannen werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Ook de derde man kon niet ontsnappen en werd in de boeien geslagen. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. De verdachten, twee mannen uit Amsterdam en een man zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn ingesloten en zitten vast. Het onderzoek is in volle gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *