Persberichten

Geweldadige diefstal van auto in Landgoederenbuurt

Donderdagavond even voor 22.00 uur is op de Clingendaellaan in Almere Buiten een personenauto Audi A3 gestolen. De eigenaar van deze auto reed achter supermarkt Lidl toen een onbekende man hem iets wilde vragen. Voordat de bestuurder het door had werd hij uit de auto getrokken en meerdere keren geslagen. De daders, vermoedelijk gaat het om twee mannen, gingen er vervolgens in de auto vandoor. De bestuurder, een 36-jarige man uit Almere, bleef verbijsterd en lichtgewond achter. Een zoekactie naar de auto, een blauwe Audi A3 voorzien van het kenteken PX-XR-48, leverde niets op.

Uw tip!
De politie is op zoek naar getuigen van dit misdrijf. Heeft u donderdagavond rond genoemd tijdstip iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben of weet u misschien waar de blauwe Audi nu is? Bel dan met het straatroventeam van district Zuid via 0900 – 8844. Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800 – 7000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *