Nieuws

Aanrijding tussen twee auto`s op Oorweg

Zaterdag middag heeft er op de Oorweg ter hoogte van de McDonalds een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Het ongeval gebeurde op de omleidingsroute die is ingesteld bij de afsluiting van de Paralleldreef , deze omleidingsroute is er echter alleen een voor de daar zittende restaurants en gaat over een smal weggetje. Mogelijk heeft een van de bestuurders een inschattingsfout gemaakt bij het tegemoet rijden van de andere auto. Ambulancepersoneel heeft de inzittende nagekeken, er is niemand meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is enige tijd gestremd geweest. Een berger heeft beide auto`s meegenomen.

Omleiding: Indien u vanuit Almere haven komt, dient u de A6 richting Lelystad op te gaan. Vervolgens kunt u bij de afrit Almere Stad (afrit 5) omkeren om richting Amsterdam te rijden. Deze omleiding duurt tot maandag morgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *