Persberichten

Verdachten van straatroof Staatsliedenwijk aangehouden

Dinsdagochtend zijn op twee verschillende adressen in Almere twee mannen ( 26 en 30 jaar) aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid van een straatroof. Bij de gewelddadige diefstal raakte het 30- jarig slachtoffer gewond tengevolge van messteken. Beide verdachten zitten vast. Afgelopen zaterdag werd al een 35-jarige Almeerder aangehouden als verdachte in het onderzoek. Ook deze verdachte zit vast. Het roofteam District Zuid heeft de zaak in onderzoek.

In september 2011 vond op de P. Lieftinckstraat een gewelddadige straatroof plaats. Het slachtoffer werd door meerdere verdachten beroofd en gestoken. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is enige tijd opgenomen geweest in een ziekenhuis. Het onderzoeksteam hield voor deze zaak afgelopen zaterdag een 35-jarige Almeerder aan die eveneens als verdachte is aangemerkt. Met behulp van het arrestatieteam van Noord-Oost Nederland en de aanhoudingseenheid van politie Flevoland, werden vanmorgen in twee verschillende woningen (Waterwijk en Danswijk) de twee andere Almeerders aangehouden.

Direct na de arrestatie werd door rechercheurs van het roofteam huiszoeking verricht. Hierbij zijn diverse goederen in beslag genomen. De drie verdachten zijn bekenden van politie. Verwacht wordt dat de drie verdachten deze week worden voorgeleid bij de rechter-commissaris

Eerder artikel van dit incident: Gewonde man aangetroffen in Staatsliedenwijk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *