Persberichten

Resultaten Opsporing Verzocht, moord M. Bennour

Na de uitzending van Opsporing Verzocht afgelopen dinsdagavond, kwamen bij het belteam meer dan tien tips en een nog onbekend aantal meldingen binnen onder andere in de zaak van de gewapende overval op een videotheek in Almere. Onder de binnengekomen informatie werd zelfs een mogelijke naam van één van de verdachten genoemd.
Het onderzoeksteam is hier nu vol mee aan de slag.

In de zaak van de gewelddadige dood van Mondher Bennour en de overval op een handelaar op Schulpengat op Urk kwamen eveneens enkele meldingen en tips binnen. Alle informatie wordt door de onderzoekteams uitgelopen en onderzocht.

Uw tip

Het rechercheteam heeft in het onderzoek al diverse mensen uit de directe omgeving van Mondher Bennour gesproken. Toch hoopt het onderzoeksteam dat naar aanleiding van bovenstaande vragen zich nieuwe getuigen zullen melden. Alle informatie kan van groot belang zijn!

Heeft u een tip over deze zaak of meer informatie over één van de gestelde vragen bel dan met rechercheteam TGO32 via tel.nr. 0900 – 8844. Anoniem melden kan via M op nummer 0800 -7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *