Persberichten

Aandacht voor overvallen in Bureau Flevoland

Politie Flevoland besteed a.s. donderdagavond opnieuw aandacht aan drie overvallen op hoogbejaarde bewoners in Almere en een gewapende overval op een handelaar op Urk. Beide zaken zijn vorige week al getoond in Avro’s Opsporing Verzocht en rtv Omroep Flevoland. De rechercheteams hopen meer reacties van kijkers om het onderzoek stuwkracht te geven.

In de uitzending van Bureau Flevoland a.s.donderdag 19 januari, worden beide zaken nogmaals behandeld. Zowel ART-19, het rechercheteam dat zich bezig houdt met de drie overvallen op bejaarde mensen in de Almeerse Kruidenwijk, als het rechercheteam dat onderzoek doet op de overvallen handelaar op het Schulpengat op Urk, hopen dat er meer mensen zijn die zich iets herinneren. Ook de beelden van de overvallers op een motor en de helm van één van de overvallers worden opnieuw aan het publiek getoond. Op de overvallen handelaar kwamen behalve tips ook enkele meldingen binnen, maar de gouden tip zat er helaas nog niet bij. De rechercheteams draaien op volle toeren en getuigen kunnen zich melden via:

0 9 0 0 – 8 8 4 4

Maar anoniem informatie doorgeven kan ook: Meld Misdaad Anoniem via:

0 8 0 0 – 7 0 0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *