Persberichten

Getuigen gezocht van zware mishandeling Muziekwijk

De recherche van Almere Haven is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling.
Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag 7 januari op zondag 8 januari tussen 04.00- 05.00 uur in de Muziekwijk. Een 25-jarige Almeerder mishandelde twee vrouwen waaronder een 21-jarige vrouw, die tengevolge hiervan diverse kwetsuren opliep. De verdachte werd zondagochtend in Almere Haven aangehouden en zit vast.

Nabij het tuincentrum Almeer Plant stopte tussen 04.00 uur en 05.00 uur een groene Ford Fiesta. In de auto zat een gezelschap van drie vrouwen en een man. De inzittenden zijn vrienden c.q. familie van elkaar. Er ontstond een hoog oplopende ruzie waarbij de man in eerste instantie zijn vriendin in de auto mishandelde. De auto kwam in de omgeving van de Stedendreef tot stilstand. Buiten de auto werd het 21-jarige slachtoffer, een familielid van de 25-jarige verdachte, mishandeld. De vrouw moest enkele flinke klappen incasseren. Terwijl ze op de grond lag ging de mishandeling door.

Het onderzoeksteam is specifiek op zoek naar mensen die in die bewuste zaterdagnacht vermoedelijk in twee auto’s in de buurt van Almeer Plant hebben gestaan. De inzittenden van deze auto’s worden specifiek gevraagd zich te melden als getuigen. Herkent u zichzelf als mogelijke getuige neem dan contact op met de recherche van Almere haven. Heeft u informatie over deze zaak? Laat het ons weten!

Getuigen kunnen zich melden via:
0 9 0 0 – 8 8 4 4

Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem:

0 8 0 0 – 7 0 0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *