Persberichten

Aanhouding na beledigen politiemedewerker

Een 34-jarige man uit Arnhem, zonder vaste woon of verblijfplaats, is dinsdagmiddag aangehouden nadat hij in het politiebureau aan de Baljuwstraat een politiemedewerker beledigde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en een dagvaarding uitgereikt.

De man verscheen rond 15.20 uur in het politiebureau en wilde direct en onmiddellijk aangifte doen. Nadat hem verschillende malen was uitgelegd dat dit niet mogelijk was in verband met al bestaande afspraken en hij niet in wenste te gaan op een alternatief, keerde hij zich tegen de politiemedewerker. Hij uitte daarbij enkele grievende teksten en beledigde de medewerker. Hierop is de man in het politiebureau gearresteerd en ingesloten. Na opmaken van proces-verbaal, verhoor en onderzoek kreeg de verdachte bij zijn heenzending direct een dagvaarding mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *