Persberichten

Gezochte Almeerder moet nog 901 dagen zitten

Een 39-jarige man uit Almere is woensdag in Almere Muziekwijk aangehouden omdat hij nog 901dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Behalve de uit te zitten straf heeft de man nog een betalingsverplichting voor een schadevergoedingsmaatregel van ruim 100.000, – euro. Hij is overgedragen aan justitie en is ingesloten.

De Almeerder is recentelijk veroordeeld voor diverse misdrijven en moet 901 dagen onvoorwaardelijke gevangenisstraf uit zitten. Behalve de gevangenisstraf is hem door de rechtbank ook een schadevergoedingsmaatregel opgelegd. In zijn geval moet hij een schadebedrag van ruim 100.000, – euro betalen. Het niet betalen leidt tot hechtenis maar de betalingsverplichting blijft voortduren.

Een 29-jarige man uit Lelystad is woensdagavond aangehouden in Waterwijk omdat hij nog 50 dagen gevangenisstraf moet ondergaan. De man is eveneens overgedragen aan justitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *