Persberichten

Drie gewonden na aanrijding op de Tussenring

Bij een aanrijding op de Tussenring, ter hoogte van de op- en afrit naar de Hogering, zijn dinsdagochtend rond 09.15 uur drie personen gewond geraakt. Door onbekende oorzaak kwamen een personenauto en bestelbusje met elkaar in botsing. In de personenauto zat een echtpaar, een 48-jarige vrouw en 52-jarige man, uit Almere. De vrouw raakte door de botsing bekneld en werd door de brandweer uit de auto bevrijd. Hierna werd zij met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Haar man en de bestuurder van de bestelwagen, een 30-jarige man uit Almere, werden allebei met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Almere overgebracht. De verkeersongevallendienst van de politie Flevoland onderzoekt de oorzaak van dit ongeval. Het overige verkeer werd ter plaatse enige tijd omgeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *