Persberichten

Bromfietser op gestolen brommer betrapt

Zondagmiddag is een 16-jarige bromfietser betrapt op het fietspad van de Doesburgkade. Hij werd aan de kant gezet door een motoragent omdat hij daar als bromfietser niet mocht rijden. Bij controle bleek de bromfiets als gestolen te zijn geregistreerd. De jongen is aangehouden en de bromfiets in beslag genomen. De recherche van Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek.

Rond 15.25 uur zette een motoragent de bromfiets aan de kant omdat hij op een fietspad reed. Tijdens de controle bleek dat de bromfiets gestolen was. De 16-jarige jongen uit Ermelo werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe de knaap in het bezit is gekomen van de bromfiets. Na onderzoek en verhoor is de jongen overgedragen aan zijn moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *