Persberichten

Almeerder aangehouden na mishandeling

Een 23-jarige Almeerder is aangehouden voor betrokkenheid bij de mishandeling van de eigenaar van een horeca gelegenheid aan de Grote Markt. Rond 01.30 uur sprak de horecabaas de Almeerder aan toen deze in het café een vrouw onzedelijk betastte. De 23-jarige man en twee andere, nog onbekende, mannen reageerde hier direct op en sloegen de horeca eigenaar meerdere keren hard op het hoofd en in het gezicht. Uiteindelijk wist de café-eigenaar alarm te slaan, waarna de drie mannen op de vlucht sloegen. Toegesnelde agenten wisten voor de ingang van een ander horecabedrijf één verdachte, de 23-jarige Almeerder, aan te houden. Een zoektocht naar de twee andere verdachten leverde niets op. De Almeerder zal vandaag worden gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *