Persberichten

Vuurwapen aangetroffen in vluchtauto inbrekers

Een 50 jarige man uit Hengelo en twee Almeerders van 33 en 39 jaar oud zijn maandagavond rond 23.00 uur aangehouden na een poging inbraak in een woning aan de Nieuw Caledoniestraat. Even daarvoor meldde de bewoner van het pand dat er meerdere mensen om de woning liepen en dat er aan de schuifpui en voordeur werd gerommeld. Ook zag de melder een onbekend wit bestelbusje voor de woning staan. Hierop zijn meerdere politie-eenheden ter plaatse gegaan. In de directe omgeving zagen agenten twee mannen in een witte bestelauto stappen. Dit voertuig is vervolgens tot stoppen gedwongen en hierna zijn de inzittenden, de man uit Hengelo en de mannen uit Almere, aangehouden. In het voertuig werd een vuurwapen aangetroffen. Dit wapen is in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en de drie mannen zullen vandaag worden gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *