Nieuws

Vier auto`s betrokken bij ongeval Hogering

Dinsdag heeft aan het begin van de avond een ongeval tussen vier personenwagens plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op de Hogering ter hoogte van de Autoradam. Bij het ongeval zijn twee personen meegenomen naar het ziekenhuis, over de verwondingen is niets bekend. Eén van de auto`s is over het gras doorgeschoten en tegen een heuvel tot stilstand gekomen, een ander raakte het stoplicht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend

Vanwege het ongeval is de Hogering enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer in de richting van het centrum. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft de auto`s weggesleept.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *