Persberichten

Politie start onderzoek na straatroof

Zondagochtend is een 32-jarige man uit Suriname gewond geraakt nadat hij door meerdere personen werd belaagd in de omgeving van Wijsgeerbaan. Hij wist aan zijn belagers te ontkomen en alarmeerde de politie. Bij het onderzoek dat volgde troffen agenten ter hoogte van de Wijsgeerbaan/Schildershof sporen aan van mogelijk vuurwapengeweld. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Rond 06.40 uur stelden agenten een onderzoek na een 1-1-2 alarmmelding van een mogelijke straatroof nabij Wijsgeerbaan/Schildershof. Een politie-eenheid trof het slachtoffer aan in de omgeving van het Centraal Station terwijl een andere eenheid onderzoek deed op de bewuste locatie. Daar werden sporen van geweld en mogelijk vuurwapengebruik aangetroffen.

Door specialisten van Forensische Opsporing is sporenonderzoek verricht. Wat zich heeft afgespeeld is vooralsnog onduidelijk. De recherche heeft inmiddels al diverse getuigen gehoord en zet het onderzoek voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *