Persberichten

Drie hennepkwekerijen ontdekt en ontruimd

De recherche van Almere Stad Oost heeft woensdag drie hennepkwekerijen in drie verschillende woningen in de wijk Tussen de Vaarten ontdekt en ontruimd. De thuisplantages werden ontdekt met behulp een politiehelikopter. Specialisten van de FRD en het Coördinatiepunt Hennep ondersteunen het onderzoek. Drie verdachten werden aangehouden. Twee personenauto’s zijn in beslag genomen voor ontneming.

Rechercheurs van de basiseenheid Almere Stad Oost kregen vanuit de lucht ondersteuning van een politiehelikopter. Op aanwijzen vanuit de lucht werden de drie panden nader onderzocht en betreden. Op de adressen werden drie in werking zijnde hennepkwekerijen ontdekt. Het aantal plantjes betrof ruim 600 stuks in totaal. Alle plantendelen, groei- en verlichtingsmaterialen zijn vernietigd. Het team nam twee personenauto’s in beslag waarvan vermoed wordt dat deze zijn verkregen met crimineel geld. Twee mannen, een 37- jarige en 30- jarige Almeerder, zijn aangehouden evenals een 56-jarige Almeerse vrouw.

Een gedachte over “Drie hennepkwekerijen ontdekt en ontruimd

 • Het is van de zotte dat men bij aantreffen kleine wietkwekerij van de woning wordt gezet.
  Op de blowboot notabene bijna afgemeerd aan een school mag het verkocht worden en de belastingdienst is er als de kippen bij om deze te melken! Gewoon het mag wel of het mag gewoon niet.
  Er wordt en totaal verkeerd beeld neergezet door dit mag wel maar jij niet beleid!
  Als men niet kamers vol heb staan zijn deze huis uitzettingen zeer overdreven en onnodig.
  Voor de duidelijkheid ik ben geen gebruiker,rook en drink ook niet dus er speelt geen belang voor mij ik bekijk het objectief en constateer dat dit beleid niet deugd
  Ook thuiskwekers die alleen voor eigen gebruik kweken?/ soms medische redenen worden
  hierdoor gedwongen duur te kopen bij een koffieshop omdat men bang is van de woning gezet te worden ( desnoods met kinderen op straat gezet) voor dit relatief kleine vergrijp.
  Pedofielen/verkrachters/ overlast veroorzakende zuipers hebben allerlei rechten om te blijven maar 1malige kleine wietkwekers gaan zonder pardon de straat op!
  Nederland weer kort door de bocht,

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *