Persberichten

Fietsendieven betrapt door cameratoezicht

Medewerkers van cameratoezicht zagen donderdag rond middernacht op hun bewakingsbeelden drie mannen op het Keerkringplein bij de fietsenstalling. Ze kregen sterk het vermoeden dat het drietal bezig was met het stelen van een fiets. Bijna ter plaatse kregen de agenten van cameratoezicht door dat het drietal er met één fiets vandoor was gegaan. Op het Noordeinde zagen ze twee mannen lopen die aan het signalement voldeden. Eén van deze personen zat op de fiets die was weggehaald uit de fietsenstalling. Het slot van de fiets bleek open echter zat er geen sleutel in. Bij één van de aangehouden verdachten werd aan de sleutelbos een zogenoemde loper aangetroffen. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau, de fiets en de loper zijn in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *