Nieuws

Mannen op heterdaad betrapt bij woninginbraak Vivaldipad

Woensdagmiddag zijn twee inbrekers aangehouden nadat ze hadden in een woning aan het Vivaldiepad .
Getuige zagen dat twee mannen aan het inbreken waren en ze direct 112 belde waarna de politie met meerdere eenheden zich naar de woning spoedde. Toen de politie ter plaatse kwam sloegen de dader op de vlucht waarna een verdachte direct kon worden aangehouden, een ander vluchtte weg en werd de achtervolging ingezet. Daarbij is ook de hulp van een politiehelikopter ingeroepen om de dader te vinden. De tweede inbreker is uiteindelijk in de buurt van het Componistenpad ingerekend. Beide mannen hadden verschillende spullen bij zich die vermoedelijk uit de woning afkomstig zijn.

Een gedachte over “Mannen op heterdaad betrapt bij woninginbraak Vivaldipad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *