Persberichten

Recherche zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding 15 jarige

Een 15-jarige fietster uit Almere is dinsdagmiddag lichtgewond geraakt toen ze werd aangereden door een personenauto op de A den Doolaardstraat. De personenauto reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer verbouwereerd achter. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld en aangifte gedaan bij de politie. Recherche Almere Stad West is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Rond 13.00 uur reed zij op de fiets op de Godfried Bomanstraat toen er achter haar een rode Fiat Cinquecento reed. Deze auto reed tot aan de A den Doolaardstraat achter haar aan. In de auto zaten vier jongens en uit de auto klonk luide muziek. Recherche Almere Stad West is dringend op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de aanrijding. Maar ook met mensen die de rode Fiat en de fietster voorbij hebben zien komen wil de recherche heel graag spreken.

Weet u meer? Neem dan contact met Recherche Almere Stad West via: 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *