Nieuws

Drie gewonden bij ernstige aanrijding op Hogering

Bij een aanrijding op de Hogering zijn woensdagochtend drie mensen gewond geraakt. Bij de kruising met de Paralleldreef kwamen een auto en een bestelauto met elkaar in aanraking. Een vrouw en kind in de auto zijn zwaargewond geraakt. Ook de bestuurder van de bestelauto is naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft geholpen om de slachtoffers uit hun voertuig te bevrijden. Het mobiel medisch team uit Amsterdam heeft assistentie verleend aan het aanwezige ambulancepersoneel. Ook twee ambulances uit het Gooi werden gealarmeerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. Verkeer vanaf de Hogering en Paralleldreef moest omrijden.

Foto’s : Remi van der Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *