Nieuws

Ongeval busbaan Hospitaaldreef

Vanmorgen heeft op de kruising van de Hospitaaldreef en de busbaan een ongeval plaatsgevonden. Bij dit ongeval is 1 personenauto en een bus betrokken geraakt. Er is hierbij 1 persoon gewond geraakt. Of het slachtoffer in de auto of in de bus zat is niet bekend. Door het ongeval is de Hospitaaldreef in de richting van het politiebureau enige tijd afgesloten geweest. Omdat iedereen via dezelfde weg de stad uit moest rijden ontstond er een verkeerschaos in het centrum. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie Flevoland onderzoekt de toedracht van het ongeval.

2 gedachten over “Ongeval busbaan Hospitaaldreef

  • Het gaat daar nogal eens mis, is het niet? Er staan verkeerslichten bij die kruising met de busbaan. Je vraagt je toch af wat er daar dan onoverzichtelijk is.

    Beantwoorden
  • Tis heel simpel, als het verkeerslicht op rood springt wil met toch nog even gauw doorrijden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *