Kort nieuws

Bouwkeet in Nobelhorst beschadigd door brand

Dinsdagavond rond tien voor acht zijn de brandweer en politie uitgerukt voor een gebouwbrand aan de J.H. van ’t Hofflaan in Nobelhorst.

Op de locatie was er brand uitgebroken in een bouwkeet. De bouwkeet staat op het terrein van een schoolgebouw die in aanbouw is. De brandweer heeft een hek van het terrein geforceerd om bij de bouwkeet te kunnen komen. Uit de bouwkeet kwam een flinke hoeveelheid rook. De brandweer is enige tijd bezig geweest om de brand te blussen.

De bouwkeet raakte zwaar beschadigd. Volgens de brandweer is kortsluiting de vermoedelijke oorzaak. In de directe omgeving zijn recent meerdere brandje geweest. Toen ging het om bouwafval en op 23 juni ging het ook om een bouwkeet en een dixi. In dat laatste geval gaat men uit van brandstichting.

Foto 6: Jos Scholman b.v, brand 23 juni 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *