Nieuws

Uitslaande woningbrand op de Brink

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een uitslaande brand gewoed in een woning op de Brink in Almere Haven.

De brand brak rond 01:20 uur uit op de bovenste etage van een appartementencomplex. De brandweer schaalde al snel op naar ‘Middelbrand’ en kwam met extra mensen ter plaatse. Omdat er mogelijk een slachtoffer zou zijn, werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Er raakte niemand gewond. Wel werden meerdere woningen ontruimd vanwege de rookontwikkeling. Om 02:25 uur was de brand meester. Er zijn drie blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.

De woning is voorlopig onbewoonbaar en voor de bewoner wordt een vervangende woonruimte gezocht. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *