Kort nieuws

Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken Kruidenwijk

Vrijdag 19 april is een 39-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van de Kruidenwijk. De politie kon de man aanhouden nadat hij op camerabeelden was herkend.

In april is ingebroken in meerdere opslagboxen aan het Lavendelplantsoen in Almere. Daar zijn diverse spullen weggenomen, waaronder fatbikes. De politie is daarop direct een onderzoek gestart. Daarbij zijn meerdere buurtonderzoeken gedaan en zijn camerabeelden bekeken.

Camerabeelden
Op de beelden is te zien hoe de verdachte er met de spullen vandoor gaat. De verdachte werd op de beelden herkend. Er zijn mogelijk nog meerdere diefstallen of pogingen daartoe aan deze verdachte te koppelen. Het onderzoek gaat onverminderd door en de man zit nog vast.

3 gedachten over “Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken Kruidenwijk

 • Rita Brouwer

  Ook hier omgeving Lidl zijn gistermiddag 3 schuurtjes opengebroken van de appartementen Basilicumweg hoek Safraanplein. Dader onbekend, misschien wel dezelfde?

  Beantwoorden
 • Debbie Matteman

  Welke datum? Vrijdag 19 april of dinsdag 16 april.

  Beantwoorden
  • Zat een foutje in de aangeleverde informatie. Moet inderdaad vandaag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *