Kort nieuws

Gewonde bij ongeval Waterlandseweg

Bij een ongeluk tussen twee auto’s op de Waterlandseweg (N305) tussen Almere en Zeewolde is een automobilist gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten kregen rond 17.00 uur een melding dat er op de Gooiseweg bij Zeewolde een ongeluk had plaatsgevonden tussen twee auto’s. Al snel bleek dat het ongeluk niet op de Gooiseweg, maar op de Waterlandseweg bij Almere had plaatsgevonden. Twee auto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto’s is daarbij van de weg geraakt. De bestuurder van deze auto raakte gewond. De bestuurder van de andere auto is ervandoor gegaan. Waar de bestuurder heen is en waarom die er met zijn auto vandoor ging, is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar.

De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. De Waterlandseweg was vanwege het ongeluk in de richting van Almere gedeeltelijk afgesloten, wat leidde tot enige verkeershinder. De auto is door een berger afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *